ACTIVCONCENTRATE - AMPUL (SET VAN 3)
ACTIVCONCENTRATE - AMPUL (SET VAN 3)
Ampullen voor verjonging van de huid in kuurvorm • Rimpelvorming zichtbaar verminderd door gepatenteerde werkstoffen • Inhoud: 3x3 ml.
 

Huidverbetering in de hoogst mogelijke dosering van natuurlijke en hoogwaardige werkstoffen. Een unieke combinatie van gepatenteerde en klinisch bestudeerde ingrediënten gaat vele facetten van het verouderingsproces tegen.
 
De 5 belangrijkste werkstoffen in de Activ Concentrate formule:

  •  SymGlucan™: Een natuurlijk ingrediënt uit haver, dat in de epidermis en dermis penetreert. Een hoogwaardige moisturiser, stimulator van fibroblast groei & collageen synthese, UV beschermer en immuunsysteem versterker.

  •  Deepaline™ PVB: Een eiwitvector gebaseerd op tarwe, met de grootst mogelijke affiniteit voor de huid. Bijzonder geschikt voor het ‘opvullen’ van de diepere rimpels (Botox effect) en ‘quick relaxing’ effect op lijntjes.

  •  Sesaflash™: Een unieke moleculaire combinatie gebaseerd op sesam. Directe rejuvenatie en zichtbaar resultaat, een strakke & stevigere huid.

  •  Hyaluronzuur: Een glucose (suiker) verbinding die van nature in het bindweefsel voorkomt. Hyaluronzuur wordt ook wel de super-vochtbinder genoemd. Tijdig aanvullen van dit ingrediënt leidt tot vertraging van het huidverouderingsproces.

  •  Rijstkiemolie: Een natuurlijke en plantaardige olie die zorgt voor snelle & diepe opname van hoogwaardige werkstoffen. Uniek voor de Lumineus product range.

 
Huidverbetering in de natuurlijkste vorm.

Gebruik
Lumineus Activ Concentrate geeft een duurzame verbetering van de huid. Het kan als kuur of eenmalige behandeling worden gebruikt. - Kuur: De Lumineus Activ Concentrate kuur duurt 2 weken en kan om de 6 weken herhaald worden. Na het reinigen van de huid met Lumineus Cleansing producten, kunnen enkele druppels Activ Concentrate op het gezicht en desgewenst hals & decolleté aangebracht worden. De huid is bij ongeveer 3 volle pipetjes volledig bedekt. Masseer Lumineus Activ Concentrate zorgvuldig in de huid en breng vervolgens de Lumineus dag- & nachtcrème aan. Geadviseerd wordt om Lumineus Activ Concentrate ‘s avonds te gebruiken. De hooggeconcentreerde werkstoffen kunnen dan beter de huid binnendringen. - Eenmalige behandeling: Het Lumineus Activ Concentrate kan als eenmalige behandeling met verhoogde dosering worden gebruikt. Masseer 1 flesje Lumineus Activ Concentrate zorgvuldig & langdurig in de huid en breng vervolgens de Lumineus dag- & nachtcrème aan. Lumineus Activ Concentrate kan ook worden ingesluist d.m.v. ionisatie.
Ingrediënten
INCI : Aqua, Glycerin, Acrylates Copolymer, Phenoxyethanol, Oryza Sativa Bran Oil, Propylene Glycol, Hydroxyethyl Ethylcellulose, Ethylhexylglycerin, Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Hyaluronate, VP/Polycarbamyl Polyglycol Ester, Hydrolyzed Sesame Protein PG-Propyl Methylsilanediol, Beta-Glucan.