LUMINEUS NATURAL COSMETICS:

Het 1e natuurlijke cosmeticamerk uit Nederland op basis van rijstkiemolie.

Lumineus staat synoniem voor stralend, helder, lichtend, heerlijk, lucide, prachtig, schitterend en uitstekend… en dat is precies waar onze natuurlijke producten voor staan. Ervaar stralende natuurlijke schoonheid met Lumineus Natural Cosmetics.

Innovatie of vernieuwing is het leidende principe binnen Lumineus Natural Cosmetics. Sinds de officiële oprichting in 2012 is Lumineus Natural Cosmetics in ontwikkeling en een echte voorloper op het gebied van natuurlijke huidverzorging en -verbetering. Het 1e Nederlandse merk dat zijn gehele lijn baseert op de uitzonderlijke eigenschappen van rijstkiemolie, die een unieke moleculaire samenstelling heeft en zorgt voor een snelle en diepe opname van alle hoogwaardige ingrediënten in onze producten.

Onze producten zijn letterlijk in de keuken ontstaan. Productontwikkeling met natuurlijke, plantaardige & eetbare ingrediënten tot een innovatief Nederlands product en merk. Uiteraard vindt onze productontwikkeling en productie nog steeds plaats in Nederland door experts op het gebied van natuurlijke cosmetica.
We hebben een solide fundament gelegd voor het bedrijf, waarin we ons onderscheiden van de andere spelers in de markt. Wij vertellen u  graag welke ingrediënten er in onze natuurlijke producten zitten en hoe goed deze werken.

Naar de producten