LUMINEUS DEPOSITAIR EVENT
Genoten van het Lumineus depositair event!
Een leerzaam en gezellig event om ervaringen uit te wisselen en de nieuwste producten te lanceren, de Lumineus ActivCream en ActivPeel.
Inspiratie en demonstratie: op dinsdag 8 november konden we een groot aantal van de Lumineus depositairs verwelkomen op een prachtlocatie, station Bloemendaal.
Het ochtendprogramma bestond uit de lancering en demonstratie van 2 nieuwe producten, Lumineus ActivPeel - de natuurlijke balans tussen peeling & verzorging en Lumineus ActivCream - de rijkste dag & nacht creme op basis van plantaardige stamcellen en natuurlijke olien. Beide producten hebben een stimulerende werking op het metabolisme van de huid, resulterend in natuurlijke huidverbetetering.
Na een (h)eerlijke lunch vervolgde het middagprogramma met een interactieve training op het gebied van klanten, acquisitie en verkoop. Bruikbare tips voor de Lumineus schoonheidssalon
Een inspirerende dag voor alle deelnemers, natuurlijk! 
Wil je ook eens kennismaken met Lumineus? Mail dan naar info@lumineuscosmetics.com of bel 023-8200939. We kunnen je dan vrijblijvend een uitgebreid productinformatie pakket met samples toesturen. Welkom!
  Lumineus redactie     01-11-2017 12:15     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.