Een stralende Beauty Trade Special met Lumineus Drie dagen waren de drie grote beurshallen in Jaarbeurs Utrecht het decor voor Beauty Trade Special. Terwijl buiten de eerste lentezon scheen, zorgden binnen ruim 220 standhouders voor een oase aan vakinspiratie.
Ook Lumineus Natural Cosmetics was aanwezig met een nieuwe beursstand in hal 10, vlakbij de ingang. Je kon ons eigenlijk niet missen!

Naast het bezoek van de vele Lumineus depositairs, hebben we ook leuke gesprekken gehad met startende en gevestigde beautyprofessionals. Onze natuurlijke producten blijken een steeds brede doelgroep aan te spreken. Natuurlijke huidverzorging en verbetering is waar steeds meer klanten om vragen.
Onze bezoekers ontvangen allemaal een uitgebreid informatiepakket met een aantal productsamples. Een selectie uit onze brede professionele range die bestaat uit dag & nacht crèmes, revitaliserende maskers, intensieve serums, peelings, ampullen en reinigings­producten, met een hoog percentage werkzame natuurlijke bestanddelen. Kwalitatief hoogwaardig producten.


Heb je ons niet kunnen spreken op de beurs en wil je toch kennismaken? Vraag dan je informatiepakket aan via www.lumineuscosmetics.com of info@lumineuscosmetics.com.
  Lumineus redactie     17-04-2018 10:43     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.